ASUKI SUSHI BREDA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asuki Sushi Breda. Meer weten? Ontdek meer

8 jul 2024 om 13:52 Eten was heerlijk
30 jun 2024 om 12:21 De bestelling werd mooi op tijd bezorgd en er zaten extra loempiaatjes bij - superlief! Mijn vriend en ik vonden de sushi alleen niet zo smaakvol. Ze waren goed in elkaar gezet, maar we vonden ze niet zo lekker, er zat weinig smaak aan.
30 jun 2024 om 0:36 Heerlijk en goed verzorgd! Herhaling gegarandeerd en aanrader!!!
26 jun 2024 om 18:59 Het eten was een feestje. De bezorger had pech met zijn fiets en bood zijn excuses aan dat hij te laat was. We vonden het voor hem vervelend dan iets later te eten
14 jun 2024 om 19:00 Heerlijk vers en echt een feestje om te te eten dankjewel
10 jun 2024 om 19:48 Goed optijd en en het was super lekker
29 mei 2024 om 7:49 Snelle bezorging en goed verzorgd
26 mei 2024 om 12:37 Prijs/kwaliteitverhouding vind ik goed! Het smaakte vers en de sushi was heel lekker
24 mei 2024 om 7:14 Super friendly delivery staff :). Food is good, especially the teriyaki chicken!
7 mei 2024 om 15:01 Sushi smaakte oud en taai. Soep was ook niet lekker. Bezorging was 15 min later dan geschat.
24 apr 2024 om 17:45 Very good sushi I rekomend na driver also very nice. Thanks!
11 apr 2024 om 19:46 Het eten werd op tijd en goed warm bezorgd. De miso ramen had echter niet veel smaak. En de sushi was ons wat te plakkerig. We zijn elders beter gewend, maar waren toch nieuwsgierig vanwege de goede reviews.